У Києві затримали серійного "домушника" (ФОТО)

Йому загрожує до 8 років ув'язнення

Столичні поліцейські затримали серійного "домушника". Правоохоронці провели обшук за місцем проживання фігуранта та в автомобілі, на якому він пересувався, де вилучили відмички й викрадені у потерпілих речі.

Про це повідомляє Поліція Києва. 

Поліція перевіряє затриманого чоловіка на можливу причетність до аналогічних злочинів, що сталися в Києві.

Вчора, 30 грудня, оперативники управління карного розшуку столичної поліції затримали чоловіка за крадіжку з квартири. Чоловіка 1977 року народження, затримали миттєво після того, як він вчинив злочин.Під час обшуку в місці проживання затриманого та його автомобіля "Мерседес" слідчі з Солом'янського управління поліції виявили різноманітні речові докази, які свідчать про його зв'язок зі злочином. Серед вилучених предметів були відмички, ключі, рукавички, мобільний телефон, декілька SIM-карт, а також речі, які були викрадені у громадян.

Стосовно цього факту розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 Кримінального Кодексу України, що стосується крадіжки в умовах воєнного стану. Чоловіка було затримано відповідно до закону. Зараз вирішується питання про повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу. За цією статтею передбачено покарання у вигляді позбавлення волі до восьми років.

Крім того, встановлено, що затриманий раніше вчинив ще одну квартирну крадіжку у Деснянському районі столиці. Наразі поліцейські перевірять його на причетність до вчинення аналогічних злочинів на території столиці.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що у Києві викрили учасників злочинної організації, які відібрали квартири у мешканців столиці.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися