У Києві чоловік підірвав бойову гранату біля багатоповерхівки

Що відомо про вибух та покарання підривнику

У столиці судитимуть чоловіка, який кинув гранату біля багатоповерхівки. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію поліції Києва.

За даними правоохоронців, подія трапилась торік у вересні у Дніпровському районі Києва. Біля будинку на вулиці Вифлеємська стався вибух. Постраждалих не було. Деякі пошкодження були виявлені на автомобілі Volvo, який знаходився поруч. З місця події слідчі вилучили залишки вибухового пристрою.

"До вчинення хуліганських дій причетний раніше неодноразово судимий за майнові злочини та хуліганство уродженець Луганщини 1998 року народження. Правоохоронці з’ясували, що порушник прийшов до будинку, де мешкає чоловік, з яким у нього давній конфлікт, та кинув гранату, яка вибухнула", — повідомили в поліції Києва.

Хулігана затримали поблизу місця проживання. Під час поверхневої перевірки виявили в його особистих речах гранату "Ф-1" із запалом. Затриманому повідомили про підозру у хуліганстві, вчиненому із застосуванням гранати, та у незаконному поводженні з бойовими припасами. Чоловіку загрожує до семи років тюрми. Поліцейські завершили досудове розслідування та скерували обвинувальний акт до суду для розгляду справи по суті.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській області сталася масштабна ДТП. На трасі Київ — Чернігів, неподалік міста Бровари, зіткнулися шість автомобілей. Подробиці та фото з місця аварії — за посиланням.

Нагадаємо, у Броварському районі Київської області в ДТП потрапив мікроавтобус. Автомобіль перекинувся. Внаслідок ДТП травмовані п’ятеро людей, серед постраждалих — 15-річна дівчина.

Дивіться відео, як у Дарницькому районі Києва в ДТП потрапили дві іномарки.

Джерело: https://t.me/gunpKyiv/1971


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися