Масштабна ДТП сталася у Київській області (ФОТО)

Що відомо про аварію від поліції

У Броварському районі Київської області в дорожньо-транспортну пригоду потрапив мікроавтобус. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію регіональної поліції.

За даними правоохоронців, ДТП сталася поблизу села Залісся. Водій мікроавтобуса Opel не врахував дорожню обстановку та з’їхав у кювет, де автомобіль перекинувся. За кермом мікроавтобуса був 53-річний чоловік. На місці аварії працюють медики, рятувальники та працівники Броварського управління поліції Київщини.

Внаслідок ДТП травмовані п’ятеро людей, серед постраждалих — 15-річна дівчина. В Національній поліції України у Київській області оприлюднили фото з місця аварії.

Нагадаємо, у Подільському районі Києва загасили масштабні пожежі на складах, що сталися внаслідок ракетних обстрілів столиці у вівторок, 2 січня. Вранці у середу, 3 січня, пожежі ліквідовано на загальній площі 5000 квадратних метрів. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві зранку 2 січня тривали потужні ракетні обстріли. У кількох районах столиці через падіння збитих ворожих ракет сталися пожежі. У багатоповерховому будинку в Солом’янському районі Києва, де сталася пожежа внаслідок ракетної атаки, рятувальники понад 130 мешканців вивели з будинку. Внаслідок обстрілів Києва двоє людей загинули, понад пів сотні постраждали.

Читайте також, що у Києві ракета влучила в лікарню з пораненими військовими.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися