Уламки збитих ракет впали у кількох районах Києва

Оперативна інформація про потужну ракетну атаку на столицю

Потужні обстріли Києва дронами-камікадзе та ракетами тривають. Оперативну інформацію щодо наслідків повітряної атаки на столицю оприлюднили у Київській міській військовій адміністрації та в мерії столиці, передають "Коментарі".

За даними відомства, вночі російські окупанти атакували Київ дронами-камікадзе. У столиці лунали вибухи. В Деснянському районі Києва палав уламок збитого безпілотника на відкритій місцевості. Вранці на столицю почалась потужна ракетна атака, яка досі триває.

У Голосіївському районі Києва уламок ракети впав на відкритій території парку. Лунали вибухи на Оболоні. В Оболонському районі Києва сталася пожежа у складському приміщенні.

У Печерському районі — влучання в дах багатоповерхівки. І виклик екстрених служб ще за однією адресою. Всі служби виїхали на місце.

У Подільському районі столиці — влучання на територію об’єкту цивільної інфраструктури, пошкоджено газову трубу. Сталися пожежі в декількох місцях.

У Святошинському — влучання в будівлю соціальної інфраструктури. У Деснянському — загорілася будівля супермаркету.

В одному з багатоповерхових будинків у Солом’янському районі Києва сталася пожежа внаслідок ракетної атаки. Наразі відомо про десять потерпілих, дев’ять з них госпіталізували, одному надали допомогу на місці. У столиці працюють всі екстрені служби. Ракетна атака на Київ триває. Гучні вибухи чутно й у Київській області.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що внаслідок ракетної атаки 29 грудня на Київщині поранено чоловіка, пошкоджено житлові будинки та автомобілі. Російські окупанти нанесли ракетні удари по Києву. У столиці повітряна тривога оголошувалась тричі і тривала майже п’ять годин. Під час останньої тривоги столицю було атаковано кількома десятками ракет різного типу. Внаслідок ракетної атаки у столиці є руйнування, загиблі та потерпілі.  Наразі відомо про 29 загиблих та 30 потерпілих. У Києві досі тривають пошуково-рятувальні роботи.

Читайте також, що у Києві та Київській області посилили заходи безпеки.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися