У Києві та Київській області посилили заходи безпеки

Що загрожує порушникам порядку у новорічні свята

Комендантська година на новорічні свята не скасовується ані у Києві, ані у Київській області. Про це заявили у столичній поліції та Київській обласній військовій адміністрації, передають "Коментарі".

Закон про посилення відповідальності за порушення комендантської години ухвалили у Верховній раді України у першому читанні. Поки що поліція діє за чинним законодавством відносно порушників комендантської години.

"Національна поліція буде доставляти таких людей до райвідділів для того, щоб встановити, що сталося у житті кожного громадянина, який свідомо пішов на порушення комендантської години. Також такими людьми дуже цікавляться центри комплектації", — прокоментував заступник начальника Департаменту превентивної діяльності поліції Анатолій Серединський.

Правоохоронці нагадують мешканцям столиці про дію комендантської години на період воєнного стану та заборону на використання піротехнічних засобів. Зокрема, відповідно до санкції статей Кримінального кодексу України за використання піротехніки передбачено покарання від штрафу до семи років позбавлення волі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що внаслідок ракетної атаки на Київщині поранено чоловіка, пошкоджено житлові будинки та автомобілі. Російські окупанти нанесли ракетні удари по Києву. У столиці повітряна тривога оголошувалась тричі і тривала майже п’ять годин. Під час останньої тривоги столицю було атаковано кількома десятками ракет різного типу. Внаслідок ракетної атаки у столиці є руйнування, загиблі та потерпілі.  Зараз відомо про 16 загиблих у Києві, понад 30 людей постраждали.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися