У Києві ракета влучила в лікарню з пораненими військовими (ФОТО)

Що відомо про наслідки обстрілу медичного закладу

Під час обстрілу Києва російська ракета влучила в один з лікувальних закладів столиці, де проходять реабілітацію поранені та травмовані українські військові. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на Командування Медичних сил Збройних сил України.

За даними відомства, внаслідок ракетного обстрілу частина будівлі лікарні дістала пошкодження, однак ракета не вибухнула. Бойова частина боєприпасу застрягла в підлозі першого поверху медичного закладу. Тяжкопоранених пацієнтів негайно евакуювали до іншого лікувального закладу. Решту пацієнтів перевели в  безпечні місця на території лікарні та забезпечили доглядом.

"До роботи взялися сапери, які вилучили бойову частину ракети. Завдяки злагодженій роботі фахівців з території закладу були прибрані усі інші великі уламки ракети. Оперативними зусиллями сил логістики дах будівлі, що був пошкоджений ракетою наразі закрито спеціальним наметом", — розповіли у Командуванні Медичних сил ЗСУ.

Внаслідок обстрілу лікарні постраждалих немає. Медичний заклад вже працює у штатному режимі.

Нагадаємо, у Дарницькому районі Києва внаслідок ракетних атак пошкоджені житлові будинки, автомобілі, церква та утворилася величезна вирва. Подробиці та фото — за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві зранку тривали потужні ракетні обстріли. У кількох районах столиці через падіння збитих ворожих ракет сталися пожежі. Наразі відомо, що у багатоповерховому будинку в Солом’янському районі Києва, де сталася пожежа внаслідок ракетної атаки, рятувальники понад 130 мешканців вивели з будинку. Постраждали у Києві 49 людей, з них 43 — госпіталізовані. Дві людини загинули. Ліквідація пожеж у Подільському районі Києва триває.

Дивіться також фото та відео наслідків обстрілів у Солом’янському районі Києва.

Читайте також про масштабні руйнування в Оболонському районі Києва.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Олег

2 січня 2024, 21:51

Идиоты, кто такое постит!? Это же наводка для врага!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися