Стали відомі подробиці наслідків обстрілів у Солом’янському районі Києва (ФОТО, ВІДЕО)

Кадри з місця надзвичайної події оприлюднили у Київській міській військовій адміністрації

У Києві внаслідок ракетної атаки в багатоповерховому житловому будинку Солом’янського району є загиблі та десятки поранених. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Державної служби з надзвичайних ситуацій у столиці.

За даними відомства, в багатоповерховому житловому будинку у Солом’янському районі Києва загинуло дві людини та 43 — постраждало.

"У Солом’янському районі рятувальники деблокували 17 осіб, врятували 57 осіб та 134 людини евакуювали. Пожежу локалізовано, ліквідація наслідків триває", — повідомили у Київській міській військовій адміністрації.

У столичній прокуратурі уточнили щодо поранення дитини.

"Госпіталізовано дворічного хлопчика та його батьків, які отримали поранення через потрапляння уламків ракети в квартиру в Солом’янському районі", — заявили у Київській міській прокуратурі.

Фото та відео наслідків ракетного удару в Солом’янському районі Києва оприлюднили у Київській міській військовій адміністрації.

Нагадаємо, у Дарницькому районі Києва внаслідок ракетних атак пошкоджені житлові будинки, автомобілі, церква та утворилася величезна вирва. Подробиці та фото — за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві зранку тривали потужні ракетні обстріли. У кількох районах столиці через падіння збитих ворожих ракет сталися пожежі. Наразі відомо, що у багатоповерховому будинку в Солом’янському районі Києва, де сталася пожежа внаслідок ракетної атаки, рятувальники понад 130 мешканців вивели з будинку. Постраждали у Києві 49 людей, з них 43 — госпіталізовані. Дві людини загинули.

Читайте також, що у Київській області внаслідок ракетних обстрілів є загиблі та поранені.

Дивіться відео, як у Києві після ракетних обстрілів тривають рятувальні операції.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися