У Києві після ракетних обстрілів тривають рятувальні операції (ВІДЕО)

Що відомо про руйнування та постраждалих

У Києві оперативні служби працюють у шести районах столиці, де виникли сім пожеж. Про наслідки обстрілів столиці розповів міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко, передають "Коментарі".

За його словами, триває ліквідація наслідків потужних ракетних ударів по Києву в Оболонському, Печерському, Подільському,  Соломʼянському, Святошинському та Деснянському районах столиці.

"Із багатоповерхівки в Солом’янському районі евакуйовано понад 130 людей. Близько 20 врятовано надзвичайниками із заблокованих приміщень. Загалом у столиці зафіксовано понад 20 поранених", — повідомив Клименко.

Голова Міністерства внутрішніх справ України оприлюднив відео роботи рятувальників у Києві.

Нагадаємо, у Дарницькому районі Києва внаслідок ракетних атак пошкоджені житлові будинки, автомобілі, церква та утворилася величезна вирва. Подробиці та фото — за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві зранку тривали потужні ракетні обстріли. У кількох районах столиці через падіння збитих ворожих ракет сталися пожежі. Наразі відомо, що у багатоповерховому будинку в Солом’янському районі Києва, де сталася пожежа внаслідок ракетної атаки, рятувальники деблокували 20 людей. 130 мешканців вивели з будинку. Постраждали у Києві 27 людей. Одна людина загинула.

Читайте також, що у Київській області внаслідок ракетних обстрілів є загиблі та поранені.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися