Масштабні руйнування зафіксовані в Оболонському районі Києва (ФОТО)

Оприлюднені кадри наслідків ракетної атаки по столиці

В Оболонському районі Києва внаслідок ракетної атаки сталася масштабна пожежа на складі. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Державної служби з надзвичайних ситуацій у столиці.

За даними відомства, в Оболонському районі Києва сталася пожежа в складському приміщенні на площі 2000 квадратних метрів. Пожежу локалізовано, ліквідація триває.

Керівник Оболонської районної державної адміністрації Кирило Фесик повідомив, що внаслідок ракетної атаки на столицю в районі є пошкодження декількох нежитлових будівель.

"Особисто перевірив кожну локацію, інформації про постраждалих немає. Також спостерігаються тимчасові перебої з електро, водопостачанням та перебої з газом та теплом", — заявив Фесик.

Посадовець поінформував про відновлення електро-, водо- та теплопостачання в Оболонському районі Києва:

"Наразі частково відсутня електроенергія через аварію в електромережі. Аварійні бригади вже починають підключати критичну інфраструктуру, далі житлові будинки. Вода. Вже починає підійматися тиск в мережі. Найближчим часом водопостачання буде відновлене повністю. Тепло. Як тільки відновиться електропостачання, тепло повернеться, де воно зникло".

Усі екстрені служби працюють у посиленому режимі, всі відповідальні на місцях. Оприлюднені фото наслідків ракетної атаки в Оболонському районі Києва.

Нагадаємо, у Дарницькому районі Києва внаслідок ракетних атак пошкоджені житлові будинки, автомобілі, церква та утворилася величезна вирва. Подробиці та фото — за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві зранку тривали потужні ракетні обстріли. У кількох районах столиці через падіння збитих ворожих ракет сталися пожежі. Наразі відомо, що у багатоповерховому будинку в Солом’янському районі Києва, де сталася пожежа внаслідок ракетної атаки, рятувальники понад 130 мешканців вивели з будинку. Постраждали у Києві 49 людей, з них 43 — госпіталізовані. Дві людини загинули.

Читайте також, що у Київській області внаслідок ракетних обстрілів є загиблі та поранені.

Дивіться також фото та відео наслідків обстрілів у Солом’янському районі Києва.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися