Велику партію контрафактних сигарет вилучили у Києві (ФОТО)

Товар продавали через розгалужену мережу магазинів

У Києві викрили мережу продажу фальсифікованих сигарет. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на Бюро економічної безпеки (БЕБ) України.

За даними відомства, детективи БЕБ спільно з прикордонниками викрили та припинили діяльність мережі з продажу контрафактних тютюнових виробів на території Києва та Київської області. Слідством встановлено групу організаторів нелегального бізнесу з продажу сигарет відомих світових виробників з використанням підроблених марок акцизного податку, а також без них.

"Оптове постачання підроблених сигарет до столиці здійснювалось поштою з різних областей України. Продаж відбувався через розгалужену мережу магазинів, кафе та кіосків на території Київщини", — зазначили в Бюро економічної безпеки.

Під час обшуку вилучили понад 148 тисяч пачок цигарок орієнтовною вартістю понад 12 мільйонів гривень. Досудове розслідування триває.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській області викрили одне із підприємств на оптових поставках засобів тактичної медицини до Росії. В організації оборудки підозрюють власника однієї з найбільших компаній в Україні, що виготовляє вироби з гуми та пластмаси, у тому числі для військового спорядження. Нелегальний маршрут пролягав через одну з європейських країн. Подробиці — за посиланням.

Нагадаємо, у компанії "Київгума" відреагували на звинувачення у державній зраді через оптові поставки засобів тактичної медицини російським окупантам. Офіційну заяву зробив співзасновник підприємства Андрій Острогруд.

Читайте також, що в компанії "Київгума" заявили про тиск та залякування з боку силовиків.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися