На Київщині підлітки підпалювали майно залізниці на "замовлення"

Хлопці здійснили на залізничному перегоні чотири аналогічні підпали

На Київщини повідомили про підозру групі осіб, які підпалювали релейні шафи. Четверо хлопців облили легкозаймистою рідиною та підпалили комплекс автоматичних пристроїв, які відповідають за роботу світлофора на залізничних коліях. 

Про це повідомляє поліція Київської області. 

Повідомлення про злочин до поліції надійшло від диспетчера Дарницької дистанції сигналізації та зв'язку. На перегоні Баришівка-Бориспіль невідомі здійснили підпал релейної шафи сигнальної установки, що порушило роботу транспорту.

Поліція провела ряд оперативно-розшукових заходів і встановила осіб, що порушили закон. За даними правоохоронців, підлітки отримали "замовлення" через месенджер "Telegram" від невідомої особи. За отриману винагороду вони підпалили чотири місця на залізничному перегоні, що призвело до матеріальних збитків "Укрзалізниці", точна сума яких визначається.

Двох 16-річних та 14-річного жителів Борисполя затримано та поміщено до ізолятора тимчасового тримання. Також до вчинення вказаних правопорушень причетний їх 19-річний товариш. За фактом умисного знищення чужого майна шляхом підпалу за попередньою змовою групою осіб та пошкодження шляхів сполучення та транспортних засобів, за процесуального погодження Бориспільської окружної прокуратури, чотирьом зловмисникам слідчі повідомили про підозру. Фігурантам загрожує до 10 років позбавлення волі.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що у Дніпровському районі Києва сталася пожежа у магазині. За даними відомства, сьогодні, 9 січня, загорівся магазин на проспекті Воскресенському.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися