У Київській області п’яний водій збив поліцейського та намагався втекти (ВІДЕО)

Що відомо про ДТП від правоохоронців

У Київській області п’яний водій порушив Правила дорожнього руху, збив патрульного та влаштував перегони з поліцією. Про це розповіли в регіональній поліції, передають "Коментарі".

За даними відомства, водій проігнорував знак обов’язкової зупинки перед залізницею. Працівники поліції увімкнули проблискові маячки та гучномовець з вимогою зупинитись, але водій продовжував рух. Згодом втікач проявив неуважність, що призвела до заносу його автомобіля на 360 градусів з частковою зупинкою.

"Поліцейські підбігли до водія, якого намагались затримати, подаючи команди вийти з автомобіля. Один з правоохоронців блокуючи рух, став перед легковиком, але кермувальник здійснив наїзд на працівника поліції, який впав на капот й таким чином продовжив рух, ігноруючи команди поліцейських зупинити транспортний засіб", — зазначили в поліції Київської області.

Надалі нетверезий водій виїхав на трасу Київ-Одеса та проїхав близько трьох кілометрів. Спільно з місцевими жителями водія зупинили поліцейські. Чоловіка затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання. В його організмі виявили 1,04 проміле алкоголю. Затриманому загрожує до п’яти років тюрми.

Нагадаємо, у Києві в ДТП на Гостомельському шосе загинув водій мікроавтобусу. Подробиці смертельної аварії та фото з місця ДТП — за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві позашляховик виїхав на зустрічну смугу та врізався у легковий автомобіль Toyota. Очевидці оприлюднили відео з місця ДТП.

Читайте також про ДТП на Повітрофлотському проспекті у Києві.

Дивіться відео, як у Києві на Троєщині вщент згорів тролейбус.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися