Стали відомі подробиці смертельної ДТП на Гостомельському шосе (ФОТО)

Поліція Києва встановлює обставини автопригоди

В Оболонському районі Києва в ДТП на Гостомельському шосе загинув водій мікроавтобусу. Подробиці смертельної аварії розповіли у столичній поліції, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, водій  мікроавтобусу Volkswagen 1990 року народження не впорався з керуванням та виїхав на зустрічну смугу, де врізався у вантажівку Mercedes, за кермом якої перебував житомирянин, 1988 року народження. Внаслідок ДТП керманич мікроавтобусу отримав тяжкі травми, від яких загинув на місці аварії.

Вказаний факт внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України – порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого.

Нагадаємо, в Оболонському районі Києва сталася ДТП, через що значно ускладнено рух транспорту на вулиці Новокостянтинівська в напрямку вулиці Семена Скляренка.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві позашляховик виїхав на зустрічну смугу та врізався у легковий автомобіль Toyota. Очевидці оприлюднили відео з місця ДТП.

Читайте також про ДТП на Повітрофлотському проспекті у Києві.

Дивіться відео, як у Києві на Троєщині вщент згорів тролейбус.

Джерело: https://t.me/gunpKyiv/1987


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися