На Київщині виготовляли канабіс у промислових масштабах: товару нарахували на 18 млн гривень

Збували наркотики через Telegram-канал у різні регіони

На Київщині викрито злочинну групу з "товаром" на 18 млн гривень. Вони виготовляли канабіс у промислових масштабах. 

Про це повідомляє Київська міська прокуратура. 

Група осіб організувала на території одного з приватних володінь Київщини незаконне виробництво наркотичної речовини – канабіс, яку збували через Telegram-канал у різні регіони. Зловмисники дотримувались підвищеного рівня конспірації та постійно змінювали телефоні номери, платіжні інструменти та ідентифікуючі дані, які зазначались під час відправки та отримання "товару".

За результатами проведених обшуків у місцях фактичного проживання учасників злочинної групи на території м. Києва та Київської області вилучено близько 60 кг канабісу. Вартість вилученого становить до 18 млн гривень.

На цей час затримано 3 учасників злочинної групи, двох з них - "на гарячому" під час відправки партії наркотиків в одному з поштових відділень. Ще один учасник перебуває за кордоном, він займається адмініструванням Telegram-каналу. Затриманим зловмисника повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

"Коментарі" писали, що у столиці затримали громадянина рф, який незаконно перебував на території України та займався збутом канабісу.


Читайте также