У Києві чоловік вдарив колишню дружину ножем

Між колишнім подружжям виникали конфлікти

У Києві правоохоронці затримали чоловіка, який тяжко поранив жінку. Зловмисник, перебуваючи напідпитку, прийшов до оселі, де наразі дружина мешкає з донькою.

Про це повідомляє столична поліція. 

Інформація про нанесення ножового поранення жінці надійшла до Дніпровського управління поліції. На місце події терміново прибули лікарі екстреної медичної допомоги, патрульні поліцейські та слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановили, що жінку під час з’ясування стосунків поранив чоловік, з яким вони останнім часом проживають окремо:

Коли жінка відкрила двері, колишній чоловік вдарив її декілька разів ножем у живіт та втік залишивши ніж на підлозі. Медики госпіталізували потерпілу, а слідчо-оперативна група вилучила знаряддя злочину. Протягом години патрульні поліцейські спільно з оперативниками територіального підрозділу встановили місцезнаходження підозрюваного та затримали його. 

Слідчі повідомили фігуранту про підозру – умисне тяжке тілесне ушкодження.  За скоєне чоловіку загрожує до восьми років позбавлення волі.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що у Києві суд виніс вирок чоловіку, який битою до смерті побив перехожого. Між двома незнайомцями виникла раптова суперечка.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися