Смертельна ДТП в Києві: водій наступні десять років може провести у в’язниці

Чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння

У Києві судитимуть водія "Вольво" за скоєння смертельного ДТП. Внаслідок аварії за участі нетверезого водія потерпіла померла в лікарні.

Про це повідомляє столична поліція.

ДТП за участі двох іномарок сталася восени минулого року у Голосіївському районі столиці. На місце події одразу виїхали слідчо-оперативна група із розслідування ДТП столичного главку поліції, патрульні поліцейські та лікарі. Правоохоронці встановили особу правопорушника, а карета швидкої допомоги транспортувала двох потерпілих водіїв до лікарні для надання необхідної допомоги.

У рамках кримінального провадження було проведено низку слідчих дій та експертиз. Так, досудовим розслідуванням встановлено, що 36-річний водій автомобіля "Вольво" рухався по зустрічній смузі проїзної частини проспекту Голосіївського, де зіткнувся з автомобілем "Мазда". За висновком судово-медичної токсикологічної експертизи, чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння. Обох водіїв госпіталізували з тяжкими тілесними ушкодженнями до лікарні, де 31-річна водійка "Мазди" померла від отриманих травм.

Винуватцю події було повідомлено про підозру у скоєнні злочину. Порушнику загрожує ув’язнення на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до десяти років.

"Коментарі" писали, що у Дніпровському районі рятувальники деблокували водія з понівеченої автівки.


Читайте также