У Київській області обмежать проїзд приватного транспорту: подробиці

На кладовищах курсуватиме спецавтотранспорт

Мешканців Київської області попередили про зміни, які запровадять найближчими днями. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Броварської міської територіальної громади. 

“До уваги броварчан! Під час проведення поминальних днів 11, 12 та 13 травня рух приватного автотранспорту на міських кладовищах заборонено”, - попередили у громаді.

Також уточнили, що для перевезення людей похилого віку, осіб з інвалідністю та потребуючих такої послуги, на території  кладовищ буде курсувати спецавтотранспорт.

Нагадаємо, що у Києві поминальні дні заплановані з 12 по 15 травня. У Київській міській військовій адміністрації повідомили, що перевірка і розмінування місць поховань була проведена торік. Під час поминальних днів у столиці будуть запущені додаткові маршрути громадського транспорту до місць поховання, зокрема, майже півтори сотні автобусів, які курсуватимуть від станцій метро до цвинтарів.

Містянам, хто піде на кладовища, порадили приділити максимум уваги власній безпеці. “Не створюйте скупчення, максимально обмежте час свого перебування на цвинтарі, не нехтуйте сигналами повітряної тривоги. За потреби – звертайтеся до правоохоронців. Вони чергуватимуть біля усіх кладовищ”, - уточнили у військовій адміністрації. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що з четверга, 2 травня, обмежили рух транспорту на вул. Новопольовій у Солом’янському районі. 

У КК “Київавтодор” попередили, що у зв’язку з поточним ремонтом дорожнього покриття обмеження руху діятимуть на ділянці від вул. Пост-Волинської до вул. Олекси Гірника. Ремонтні роботи планують завершити до липня 2024 року. Схему перекриття вулиці можна переглянути за посиланням.


Читайте также