У Києві затримали чоловіка, який зарізав та пограбував товариша (ВІДЕО)

Між чоловіками виник конфлікт

Столичні правоохоронці затримали чоловіка за вбивство та пограбування мешканця Деснянського району. Зловмисник ударом ножа вбив знайомого та заволодів його речами.

Про це повідомляє столична поліція. 

Поліція Києва отримала повідомлення про вбивство, коли жінка виявила свого чоловіка мертвим з ознаками насильницької смерті. На адресу вирушили слідчо-оперативна група, оперативники та кінологи. Встановлено, що до вбивства причетний раніше судимий 44-річний уродженець Луганської області, який споживав алкоголь разом із загиблим. Між ними виник конфлікт, під час якого гість наніс смертельний удар ножем у груди господареві, взяв його два телефони та втік.

За годину оперативники розшукали його біля однієї зі станцій метро. Серед речей затриманого ми виявили обидва ґаджети, а з місця події вилучили ймовірне знаряддя вчинення злочину – ніж

Слідчі, за погодженням із Деснянською окружною прокуратурою повідомили фігуранту про підозру. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді безальтернативного тримання під вартою. Відповідно до санкції статей йому загрожує довічне позбавлення волі.


"Коментарі" писали, що у Києві суд виніс вирок чоловіку, який битою до смерті побив перехожого.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися