У смертельному ДТП у Києві загинули двоє людей (ФОТО)

Що відомо про аварію

У Києві судитимуть чоловіка, який скоїв смертельну дорожньо-транспортну пригоду. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію столичної поліції.

За даними правоохоронців, торік у грудні сталась ДТП зі смертельними наслідками на вулиці Старонаводницькій. Водій автомобіля Toyota на зустрічній смузі врізався в автомобіль Renault. Водій і пасажир Renault від отриманих травм загинули на місці ДТП. 

Водія Toyota затримали. Це іноземний громадянин 1979 року народження. Йому повідомили про підозру у порушенні Правил безпеки дорожнього руху особами, які керують транспортом в стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують увагу та швидкість реакції, якщо вони спричинили загибель кількох осіб.

Досудове розслідування завершено. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у виді арешту. Обвинувальний акт скеровано до суду для розгляду справи по суті. Іноземцю загрожує від семи до дванадцяти років тюрми з позбавленням права керувати транспортом на строк від семи до десяти років. 

Нагадаємо, в Броварах навпроти будівлі мерії сталася ДТП з потерпілими. По вулиці Героїв України внаслідок аварії один з автомобілів перекинувся поблизу регульованого пішохідного переходу. Подробиці — за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві позашляховик виїхав на зустрічну смугу та врізався у легковий автомобіль Toyota. Очевидці оприлюднили відео з місця ДТП.

Читайте також про ДТП на Повітрофлотському проспекті у Києві.

Дивіться відео, як у Києві течія з льодом зносила "Дарницькі лазні" на Дніпрі.

Джерело: https://t.me/gunpKyiv/2040


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися