У Києві течія з льодом зносить "Дарницькі лазні" на Дніпрі (ВІДЕО)

Що відомо про надзвичайну ситуацію

У Києві течія з льодом підтопила та зносить комплекс відпочинку "Дарницькі лазні" на річці Дніпро. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на очевидців події.

Громадський центр здоров'я та сімейного відпочинку "Дарницькі лазні" розташований на перехресті Дарницького мосту та вулиці Дніпровська набережна, у кінці Грецької набережної, на річці Дніпро.

"Течія з льодом забирає з собою "Дарницькі лазні" на Дніпрі. Люди вистрибують на ходу, чутно дитячі крики. Зірвало троси кріплення", — йдеться у дописі до оприлюдненого відео.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що минулого тижня у Київській області в Чорнобильській зоні та річках частинах басейну Десни почалися різкі коливання рівнів води. Ці природні явища пов’язані зі зниженням температури повітря.

Нагадаємо, у Києві врятували рибалку, який провалився під кригу під Південним мостом. Рятувальники передали до карети швидкої медичної допомоги 48-річного чоловіка, однак медикам не вдалося врятувати йому життя. Ще один рибалка провалився під лід на Київському водосховищі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися