На Київщині чоловік погрожував підірвати будинок протипіхотною міною

Йому обрано запобіжний захід

На Київщині чоловік погрожував підірвати будинок протипіхотною міною разом з правоохоронцями. Йому повідомлено про підозру.

Про це повідомляє Київська обласна прокуратура. 

За процесуального керівництва Фастівської окружної прокуратури повідомлено про підозру чоловіку за фактами незаконного зберігання боєприпасів, вибухових речовин та погрози працівнику правоохоронного органу.

За даними слідства, 25 січня 2024 року працівники патрульної поліції прибули за викликом до одного з сіл Фастівського району. Коли правоохоронці зайшли до будинку, чоловік дістав протипіхотну міну та погрожував усіх підірвати. Аби не наражати на небезпеку дитину, що перебувала вдома у підозрюваного, вони разом з нею покинули будинок. У ході обшуків у затриманого вилучили протипіхотні та мінометні міни, запали, димові гранати, електродетонатор, вибухові речовини, підривачі, набої, саморобні вибухові пристрої. Йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.  

"Коментарі" писали, що у Києві нетверезий чоловік вистрілив з пістолета аби похизуватися перед друзями. На щастя, ніхто не постраждав. За скоєне порушнику загрожує до п’яти років обмеження волі. 





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися