У Києві нетверезий чоловік стріляв з вікна аби похизуватися перед друзями

Порушник відпочивав разом з друзями

У Києві нетверезий чоловік вистрілив з пістолета аби похизуватися перед друзями. На щастя, ніхто не постраждав. За скоєне порушнику загрожує до п’яти років обмеження волі. 

Про це повідомляє столична поліція. 

До поліції Києва надійшло повідомлення від місцевого мешканця про те, що невідомий чоловік стріляє з вікна квартири. Для перевірки інформації за вказаною адресою негайно прибули патрульні поліцейські та слідчо-оперативна група територіального підрозділу. Поліцейські з’ясували, що порушник відпочиваючи у компанії друзів й перебуваючи напідпитку вирішив похизуватися своєю травматичною зброєю. Він дістав пістолет і здійснив постріл з вікна квартири. 

Дільничні офіцери виявили порушника неподалік будинку, та затримали його. У нього правоохоронці вилучили травматичний пістолет, набої до нього, а також стріляну гільзу. Відповідно до санкції статті, чоловіку загрожує до п’яти років обмеження волі.

"Коментарі" писали, що слідчі Державного бюро розслідувань завершили передсудове розслідування щодо дій керівника підрозділу одного з правоохоронних органів у Києві та його двох підлеглих.

Джерело: https://t.me/gunpKyiv/2138


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися