Киянин у вантажівці із "секонд-хендом" намагався ввезти до Украни 15 тонн нового одягу

65-річний мешканець столиці прямував з Польщі

На пункті пропуску прикордонники зупинили киянина, який намагався ввезти до України 15 тонн нового одягу, перевозячи його у вантажівці із вживаним товаром.

Про це повідомляють у Державній прикордонній службі України (ДПСУ).

Зазначається, що спробі незаконного ввезення незадекларованого товару завадили прикордонники спільно з митниками на кордоні із Польщею у пункті пропуску "Краківець". 65-річний мешканець столиці прямував з Польщі в Україну вантажним автомобілем "IVECO". Під час проходження контролю водій повідомив, що переміщує вживаний одяг.

У ДПСУ заявили, що володіли інформацією від оперативників, щодо можливого незаконного ввезення товарів, тому вантажівку було направлено на додаткову перевірку. Під час огляду правоохоронці виявили 14,6 тис. кілограм нового одягу та взуття від відомих торговельних марок. За цим фактом працівниками митниці склали протокол, а товар вилучили. Орієнтована вартість одягу складає 20 млн гривень, підсумували у ДПСУ.

"Коментарі" писали, що Київські митники виявили та зупинили спробу незаконного ввезення на територію України психотропної речовини ДМТ, що є строго забороненою в багатьох країнах світу.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися