У Києві вилучили наркотиків на 30 млн грн (ФОТО)

39-річний мешканець Києва облаштував лабораторії

У Києві вилучили наркотиків на 30 млн грн. Затримали організатора наркобізнесу та сімох співучасників. 

Про це повідомляє Київська міська рада. 

Викрито організатора та 7 співучасників, які організували в столиці та області 5 нарколабораторій та склад для зберігання виготовленої продукції, а також налагодили збут наркотичних засобів та психотропних речовин на території України.

Встановлено, що 39-річний мешканець Києва облаштував лабораторії з виготовлення амфетаміну, MDMA та психотропних речовин на основі прекурсора фенілнітропропен. До процесу виготовлення та збуту наркотиків він залучив 7 знайомих. 4 співучасники були "лаборантами", виготовляли та збували наркотичні засоби та психотропні речовини через пошту.

Ще 3 співучасники відповідали за оптовий збут кокаїну, канабісу, MDMA, альфа-PVP, амфетаміну шляхом передачі "з рук в руки", а також через "закладки" та адресну доставку клієнтам. Крім того, вони відповідали за збут "товару" у розважальних закладах Києва. Під час обшуків було вилучено понад 4,6 кг амфетаміну, 300 пігулок MDMA, 5,75 кг порошкоподібної MDMA, 2 кг канабісу, 100 л прекурсорів, 10 автомобілів, лабораторне обладнання, мобільні телефони, гроші. Вартість вилучених наркотиків становить понад 30 млн грн. Вартість вилученого майна сягає понад 300 тис. доларів. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у столиці затримали чоловіка, який зберігав вдома боєприпаси та наркотики.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися