У Києві експосадовець райдержадміністрації вкрав генератор

Він здав генератор до ломбарду

У столиці судитимуть експосадовця райдержадміністрації. Він привласнив генератор, користуючись службовим становищем.

Про це повідомила столична поліція.

Зловмисник заволодів майном, що було передано на потреби очолюваного ним підрозділу. Затримали колишнього заступника директора структурного підрозділу районної державної адміністрації, який привласнив один з бензинових генераторів, виділених на потреби його підрозділу. 

Як розповів слідчий територіального підрозділу Олексій Резніченко, на момент вчинення кримінального правопорушення фігурант був тимчасово виконуючим обов’язки директора структурного підрозділу:

Посадовець – 43-річний уродженець Полтавщини, отримав від відділу молоді та спорту Дніпровської райдержадміністрації дев’ять генераторів. Один пристрій, вартістю 33 500 гривень він привласнив та здав до ломбарду, - йдеться в повідомленні. 

За фактом заволодіння майном, шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчинене в умовах воєнного стану слідчі повідомили фігуранту про підозру. Відповідно до санкції статті, за вчинення вказаного кримінального правопорушення передбачено покарання у вигляді позбавлення волі  строком до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю строком до трьох років.

Нагадаємо, заступниця голови Київської обласної державної адміністрації (КОДА) Руслана Кравченка Жанна Осипенко задекларувала елітну нерухомість, автомобілі, зарплатню та інше майно.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


ufo

16 лютого 2024, 18:53

Прямо преступление века, не меньше

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися