На Київщині чоловік жорстоко вбив перехожу жінку

Чоловік заштовхав її у кукурудзяне поле, де задушив

Мешканця Київщини засудили до 15 років позбавлення волі за вбивство жінки. У червні 2019 року засуджений на узбіччі польової дороги між селами Вiльне та Деминівка Київської області вживав алкогольні напої.

Про це повідомляє Київська міська прокуратура. 

Через наявні фінансові труднощі він напав на жінку, що проходила повз і намагався вирвати з її рук сумку. Потерпіла чинила опір та кликала на допомогу. Чоловік заштовхав її у кукурудзяне поле, де задушив наявною у нього мотузкою. Після скоєного він заволодів речами вбитої та зник з місця скоєння злочину. Попри те, що засуджений не визнавав своє вини, прокурор повністю довів його причетність до вчинення зазначеного злочину. Нині він перебуває під вартою.

Раніше портал "Коментарі" писав, що у Дарницькому районі Києва знайшли труп вбитого чоловіка. За даними відомства, біля сміттєвих баків виявив скривавленого чоловіка без ознак життя місцевий мешканець та викликав поліцію.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


александр

13 лютого 2024, 16:46

Пропал мужик не за цапову душу! После того что он прошол в полицейских застенках, и не признал вину уже доказывает его не виновность! Бо что , что а выбивать признания там умеют!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися