Смертельне з’ясування стосунків сталося у Києві (ФОТО)

Що розповіли про злочин в поліції

У Дніпровському районі столиці під час з’ясування стосунків людина отримала поранення не сумісне з життям. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Головного управління Національної поліції України у Києві.

За даними відомства, про смертельне поранення чоловіка поліції повідомили лікарі "швидкої допомоги". Його знайшли в одній з квартир у Дніпровському районі Києва. На місце події прибули слідчі.

"Потерпілий отримав тяжке поранення під час з’ясування стосунків зі знайомим, з яким розпивав спиртні напої. У розпалі сварки зловмисник вдарив ножем товариша у груди. Медики госпіталізували 36-річного потерпілого, який від отриманих травм помер у лікарні", — йдеться в повідомленні поліції Києва.

Нападника затримали на місці злочину. Ним виявився уродженець Луганської області 1977 року народження. Поліцейські вилучили ніж як речовий доказ. За умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого, затриманому чоловіку загрожує до 10 років тюрми.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві завадили чоловікові скоїти самогубство. Інцидент стався на Берестейському проспекті. Чоловік намагався вибігти на завантажену транспортним потоком дорогу та ледь не потрапив під колеса автівок. Як врятували людину — дивіться відео.

Нагадаємо, у Дарницькому районі Києва знайшли труп вбитої людини. Очевидець заявив поліцейським, що біля сміттєвих баків знайшов скривавленого чоловіка без ознак життя. 

Дивіться фото, як на трасі Київ-Чернігів через п’яного водія сталася ДТП.

Читайте також, про жорстоке вбивство на Троєщині.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися