У Києві вкрали майже мільйон гривен під час ремонту: подробиці

Чиновниці Деснянської РДА повідомлено про підозру

У Києві повідомили про підозру керівниці центру фізичного здоров’я при Деснянській РДА. Вона звинувачується у ремонті укриття зі збитками у понад 870 тис. гривень. 

Про це повідомляє Київська міська прокуратура. 

У 2022 році між комунальною організацією та підрядником укладено договір на капремонт нежитлового приміщення на проспекті Маяковського з облаштуванням укриття в цьому приміщенні. Встановлено, що роботи були проведені з порушенням будівельних норм та в неповному обсязі, але директор центру все одно підписав акти виконаних робіт.

Внаслідок таких дій підряднику з міського бюджету перераховано понад 870 тис. грн. Наразі керівниці центру фізичного здоров’я при Деснянській РДА  повідомлено про підозру.

Раніше портал "Коментарі" писав, що підрядника судитимуть за заволодіння бюджетними коштами під час ремонту укриття у Вишгороді. Наразі скеровано до суду обвинувальний акт стосовно директора товариства за фактами заволодіння чужим майном та службового підроблення. 

Також у столиці судитимуть експосадовця райдержадміністрації. Він привласнив генератор, користуючись службовим становищем.






Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися