В центрі Києва сталася стрілянина в готелі (ФОТО)

У столичній поліції розповіли подробиці та чи є поранені

У Печерському районі Києва сталася стрілянина в одному з готелів. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на Головне управління Національної поліції України у столиці.

За даними відомства, в одному зі столичних готелів на Печерську посварилися чоловіки. На місце інциденту викликали слідчо-оперативну групу.  

"Між двома відвідувачами виник конфлікт, у результаті якого один із чоловіків наніс удар іншому, а потім дістав зброю і здійснив постріл. Потерпілий отримав поранення, лікарі на місці надали йому медичну допомогу", — розповіли в поліції Києва.

Хулігана, який підстрелив свого опонента, затримали. Ним виявився уродженець Львівської області 1998 року народження. Експерти вилучили з місця події речові докази. За даним фактом стрілянини розпочали кримінальне провадження. Затриманому оголосили підозру в хуліганстві. Чоловіку загрожує до семи років тюрми.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві завадили чоловікові скоїти самогубство. Інцидент стався на Берестейському проспекті. Чоловік намагався вибігти на завантажену транспортним потоком дорогу та ледь не потрапив під колеса автівок. 

Нагадаємо, у Дарницькому районі Києва знайшли вбиту людину. Труп скривавленого чоловіка біля сміттєвих баків виявив місцевий мешканець.

Читайте також про жорстоке вбивство безхатька під Києвом.

Читайте также