У Києві за хизування з руїн Ірпеня затримали росіянина

Подробиці розповіли у столичній прокуратурі

У Києві затримали росіянина за продаж наркотиків та публічне хизування зі зруйнованих внаслідок бойових дій об’єктів в Ірпені. Подробиці повідомила Київська міська прокуратура, передають "Коментарі".

Слідство встановило, що затриманий у Києві росіянин перебував в Україні нелегально. З 2023 року чоловік торгував наркотиками. Зі своїми "‎клієнтами"‎ зустрічався на парковках торгових центрів та у вбиральнях ресторанів. Окрім того, нелегал знімав відео руйнувань в Ірпені, захоплюючись діями російських окупантів.

Під час обшуку помешкання затриманого вилучили мобільний телефон, де було відео зі звільненого Ірпеня. На ньому нелегал іде вулицею серед зруйнованих будинків та розстріляних парканів та з гордістю каже: "Тут були росіяни".

Обвинувальний акт відносно 25-річного нелегала скеровано до суду. Його звинувачують у збуті канабісу та поширенні матеріалів з виправдовуваннями дій російських окупантів проти України.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві завадили чоловікові скоїти самогубство. Інцидент стався на Берестейському проспекті. Чоловік намагався вибігти на завантажену транспортним потоком дорогу та ледь не потрапив під колеса автівок. 

Нагадаємо, у Дарницькому районі Києва знайшли вбиту людину. Труп скривавленого чоловіка біля сміттєвих баків виявив місцевий мешканець.

Читайте також про жорстоке вбивство безхатька під Києвом. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися