На Київщині з виправної колонії втік ув’язнений

Яке покарання чекає на чоловіка

На Київщині за втечу з виправної колонії судитимуть ув’язненого. Скеровано до суду обвинувальний акт стосовно 47-річного чоловіка за фактом втечі з місця позбавлення волі.

Про це повідомляє Київська обласна прокуратура. 

Згідно з матеріалами досудового розслідування, чоловік з 2021 року відбував покарання за грабіж в одній із виправних колоній Київщини. У грудні 2023 року під час виконання робіт по благоустрою на території господарчого подвір’я, засуджений здійснив втечу з установи виконання покарань. Згодом його затримали оперативні підрозділи та помістили до установи попереднього ув’язнення.

Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі строком від 3 до 5 років. Вирок суду обвинувачений очікуватиме під вартою.

Нагадаємо, слідчі столичної Оболоні повідомили жінці про підозру, яка вдарила знайомого ножем у живіт. Поліцейські затримали зловмисницю менш ніж за годину.

Також портал "Коментарі" писав, що поліцейські Київщини повідомили про підозру онуці, яка забила бабусю обухом сокири. Жінку затримали під час спроби втечі за кордон.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися