Різанина сталася у Києві за участі жінки (ФОТО)

Подробиці розповіли у столичній поліції

Мешканка Києва поранила людину та смертельно травмувала чоловіка. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Головного управління Національної поліції України у столиці.

У Деснянському районі Києва сталася різанина. Слідство встановило, що до події причетна місцева мешканка.

"У дворі багатоповерхівки жінка нанесла ножове поранення знайомій, а потім вдарила ножем у живіт свого чоловіка, який через тиждень помер у лікарні. З місця події нападниця втекла", — заявили в поліції Києва.

Киянку розшукали та затримали у лісосмузі. Під час досудового розслідування затримана перебувала під вартою. Обвинувальний акт направили до суду. Жінку засуджено до семи років тюрми.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що перевищення швидкості на одній з головних трас Києва стало причиною смертельної ДТП. Водій автомобілю Honda Civic вдвічі перевищив швидкість та на смерть збив військовогоНещодавно у Києві сталася стрілянина. В одному зі столичних готелів на Печерську посварилися чоловіки

Нагадаємо, у Дарницькому районі Києва знайшли вбиту людину. Труп скривавленого чоловіка біля сміттєвих баків виявив місцевий мешканець.

Читайте також про жорстоке вбивство безхатька під Києвом.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися