Смерть військового на блокпосту у Києві: відомі нові подробиці ДТП

Аварія за участі юриста сталася на Об’їзній дорозі в напрямку Броварського проспекту

Перевищення швидкості на одній з головних трас Києва стало причиною смертельно дорожньо-транспортної пригоди. Що загрожує винуватцю ДТП, повідомила Київська міська прокуратура, передають "Коментарі".

Слідство встановило, що водій автомобілю Honda Civic вдвічі перевищив швидкість. Швидкість руху на Об’їзній дорозі в напрямку Броварського проспекту на під’їзді до блокпосту обмежена до 50 кілометрів на годину. Водій намагався об’їхати інші автомобілі та не звернув увагу на ввімкнені габаритні вогні. В цей момент там знаходився військовий.

Водій автомобілю Honda Civic збив військового. Внаслідок ДТП 47-річний чоловік від отриманих травм загинув на місці аварії. Водія затримали. Ним виявився 45-річний адвокат. На момент ДТП він був тверезий. Під час досудового розслідування підозрюваний визнав свою вину.

Суд обрав водієві запобіжний захід у вигляді арешту з можливістю внесення застави у 908 тисяч гривень. Юрист сплатив цю суму. Обвинувальний акт у скоєнні смертельної ДТП скеровано до суду. Водію загрожує від трьох до восьми років тюрми.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві завадили людині скоїти самогубство. Інцидент стався на Берестейському проспекті. Чоловік намагався вибігти на завантажену транспортним потоком дорогу та ледь не потрапив під колеса автівок. 

Читайте також, як у Києві за публічне хизування з руїн Ірпеня затримали росіянина.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися