На Київщині знайшли молодиків, які вигукували чеченські гасла та стріляли у повітря

Під час святкування вони вигукували фразу "Ахмат — сила!"

Молодиків з Київської області, які вигукували проросійські політичні лозунги та вчиняли стрільбу у повітря, було затримано правоохоронцями.

Про це повідомляє поліція Київщини. 

Шестеро місцевих молодих людей у віці від 17 до 21 року організували вечірку в орендованому заміському комплексі, відзначаючи повноліття одного з хлопців. Встановлено, що під час святкування вони вигукували фразу "Ахмат — сила!", при цьому 18-річний юнак вистрілював зі зброї. Відповідне відео поширилося в Telegram-каналах.

Хлопця вже затримали у порядку ст. 208 КПК України. Під час обшуків у його помешканні в Києві виявлено мобільний телефон, на який він записував ворожі гасла. Йому планують повідомити підозру за ч. 4 ст. 296 ККУ — хуліганство із застосуванням зброї. Санкція статті передбачає позбавлення волі до 7 років. Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу.

Нагадаємо, у Солом’янському районі Києва знайшли важко поранену людину. Інцидент стався у квартирі на одній з вулиць Солом’янського району Києва. У чоловіка були колото-різані рани нога та живота.






Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися