У Києві до смерті посварилися чоловіки (ФОТО)

Стали відомі деталі трагедії у столиці

У Солом’янському районі Києва знайшли важко поранену людину. Як повідомляють "Коментарі", подробиці розповіли у Головному управлінні Національної поліції України у столиці.

Інцидент стався у квартирі на одній з вулиць Солом’янського району Києва. У чоловіка були колото-різані рани нога та живота. На місці надзвичайної події працювали слідчі.

"Двоє братів розпивали алкогольні напої. Під час застілля між ними виникла сварка і старший чоловік розбив скляну пляшку та декілька разів вдарив нею молодшого", — заявили в поліції Києва.

Від отриманих важких поранень 42-річний чоловік помер. Його рідного брата затримали та повідомили про підозру у кримінальному злочині. Суд ухвалив рішення про арешт підозрюваного. За умисне тяжке тілесне ушкодження, що призвело до смерті, заарештованому загрожує до десяти років тюрми.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві сталася смертельна ДТП. Водій автомобілю Honda ("Хонда") на високій швидкості на смерть збив українського військового. Окрім того, нещодавно у Печерському районі Києва сталася стрілянина в готелі.  

Нагадаємо, киянин підробив посвідчення Державного бюро розслідувань. Чоловік також пошив собі спеціальну форму. Користувався цим під час перевірки на блокпосту. Правоохоронці припустили, що чоловік може бути причетний до торгівлі наркотиками.

Читайте також про схему привласнення квартир у Києві.

Дивіться фото, як у Київській області п’яний водій легковика протаранив пасажирській автобус.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися