Киянин підробив та користувався посвідченням працівника ДБР (ФОТО)

Що відомо про викриття "кмітливого" мешканця столиці

У Києві викрили чоловіка на використанні підробленого службового посвідчення працівника Державного бюро розслідувань (ДБР). Подробиці розповіли у відомстві, передають "Коментарі".

В Державному бюро розслідувань встановили, що офіційно безробітній мешканець Києва не тільки зробив липове посвідчення працівника ДБР та пошив собі відповідний одяг. Киянин показував посвідчення під час спілкування з поліцейськими та іншими правоохоронцями, щоб уникнути перевірок автомобіля та штрафів за порушення Правил дорожнього руху.

В ДБР припускають, що чоловік може бути причетний до торгівлі наркотиками. Під час обшуку у нього було вилучено порошок, схожий на наркотичний засіб.

"Чоловік ніде не працює, але при цьому живе у достатку та браку коштів не відчуває. Також під час обшуку у нього вдома працівники ДБР знайшли форму з символікою ДБР, автоматичну зброю та радіостанції", — зазначили в Бюро державних розслідувань.

Процесуальні дії відносно киянина визначать після отримання результатів експертиз у межах порушеного кримінального провадження.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві завадили чоловікові скоїти самогубство. Інцидент стався на Берестейському проспекті. Чоловік намагався вибігти на завантажену транспортним потоком дорогу та ледь не потрапив під колеса автівок. 

Нагадаємо, у Дарницькому районі Києва знайшли вбиту людину. Труп скривавленого чоловіка біля сміттєвих баків виявив місцевий мешканець.

Читайте також, що у Києві за публічне хизування з руїн Ірпеня затримали росіянина.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Саша

20 лютого 2024, 18:38

А бандитов с поддельными документами работников ТЦК не находили? Ну тех, которые избивают людей и отжимают смартфоны?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися