У Києві мешканці будинку вбили котів, які жили у підвалі

На вікна й двері підвалу місцевої багатоповерхівки встановили решітки

У Києві за фактом жорстокого поводження з тваринами столичні правоохоронці розпочали кримінальне провадження. До Деснянського управління поліції звернулися зоозахисники з повідомленням, що на вікна й двері підвалу місцевої багатоповерхівки за рішенням мешканців встановили решітки, але в приміщенні знаходилися коти.

Про це повідомляє столична поліція. 

Зоозахисники звернулись до голови домоуправління з проханням відкрити підвал для відлову котів, проте отримали відмову. Зоозахисники разом із дільничним офіцером поліції, після демонтажу однієї решітки зайшли до підвалу, де виявили тіла двох кошенят. За вказаною адресою прибула слідчо-оперативна група, яка задокументувала подію та опитала свідків та очевидців події.

Відомості про вказану подію поліцейські внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за жорстоке поводження з тваринами. Санкція статті передбачає позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років. Триває слідство.

Нагадаємо, на Київщині врятували лебедя, який став  мішенню людської жорстокості. До рятувальників Білоцерківського району від небайдужих громадян надійшло повідомлення з проханням про допомогу пораненому лебедю у Сквирі на вулиці Дюканова.


Читайте также