У Києві під час затримання серійні квартирники намагалися підірвати гранатою поліцейських

Санкція найбільшого покарання передбачає довічне позбавлення волі

У Києві під час затримання серійних квартирників, один з них намагався підірвати гранатою оперативників. Двоє чоловіків спеціалізувалися на крадіжках з квартир та магазинів.

Про це повідомляє столична поліція. 

Їх викрили та затримали оперативники  управління карного розшуку поліції Києва. Під час затримання один з фігурантів намагався підірвати поліцейських гранатою. Правоохоронці затримали зловмисника та перехопили боєприпас. Спільники за допомогою лома відчинили вхідні двері, пошкодили у приміщенні камери відеоспостереження, після чого викрали ноутбук, будівельні інструменти, а також товари для тварин:

Надалі порушники погрузили викрадене в транспортний засіб та намагались поїхати, проте їх наздогнали співробітники поліції. 36-річного водія затримали біля автівки, а його 37-річний напарник почав чинити зухвалий опір та, погрожуючи правоохоронцям ножем, дістав з кишені бойову гранату й  висмикнув кільце. Завдяки злагодженим та професійним діям оперативників карного розшуку боєприпас було перехоплено та розряджено, а зловмисника затримано, - йдеться в повідомленні.

Встановлено, що спільники раніше вже притягувалися до кримінальної відповідальності за аналогічні злочини. Крім того один з них обвинувачується у вчиненні квартирних крадіжок, та його справа наразі слухається в суді. Санкція найбільшого покарання передбачає довічне позбавлення волі.


Нагадаємо, у Києві викрили масштабну схему привласнення та продажу майна однієї з бригад Територіальної оборони Києва.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися