У Києві чоловік погрожував дружині підірвати її гранатою

Чоловік зберігав боєприпаси вдома

У Києві оперативники затримали чоловіка, який під час сварки з дружиною погрожував підірвати гранату. З оселі порушника правоохоронці вилучили три гранати. 

Про це повідомляє столична поліція. 

До Святошинського управління поліції надійшла інформація від місцевої мешканки про те, що у квартирному тамбурі столичної багатоповерхівки її чоловік незаконно зберігає боєприпаси. На місце події негайно прибули слідчо-оперативна група та вибухотехніки. Заявниця розповіла, що між нею та чоловіком відбувся побутовий конфлікт, під час якого останній пригрозив підірвати квартиру. Правоохоронці затримали порушника, а під час невідкладного обшуку в його оселі виявили три гранати. Вилучені боєприпаси поліцейські відправили на відповідну експертизу. 

Слідчим відділом Святошинського управління поліції за погодженням із Святошинською окружною прокуратурою 25-річному уродженцю Житомирської області повідомлено про підозру. Суд обрав порушнику запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави. Санкція статті передбачає до семи років позбавлення волі.

Нагадаємо, у Києві під час затримання серійних квартирників, один з них намагався підірвати гранатою оперативників. Двоє чоловіків спеціалізувалися на крадіжках з квартир та магазинів.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися