У Києві працював масштабний канал збуту вогнепальної зброї та боєприпасів (ФОТО)

Зловмисники відправляли "клієнтам" замовлення по всій країні

Столичні поліцейські припинили діяльність міжрегіонального каналу збуту вогнепальної зброї та боєприпасів. Під час обшуків у місцях проживання зловмисників правоохоронці вилучили великий арсенал зброї та боєприпасів, включаючи пістолети, гранати, кулемет, автомат, гвинтівку Мосіна та інше. 

Про це повідомляє столична поліція. 

Зловмисники відправляли "клієнтам" замовлення по всій країні за допомогою різних логістичних компаній. Організував незаконний бізнес 37-річний львів’янин, а допомагав йому у реалізації злочинної схеми 35-річний уродженець Житомирщини, який мешкає у Києві.

На даний час нами задокументовано  продаж фігурантами 6-ти автоматів Калашникова та пістолета Макарова.  Зловмисники відправляли "товар" через поштові відправлення змінюючи свої персональні дані та приймали оплату на рахунки банківських карток своїх знайомих або віддалених родичів. Під час перевірки їх мобільних телефонів ми також знайшли листування з "клієнтами", які незаконно придбали зброю, - йдеться в повідомленні. 

Загалом, в ході  проведення обшуків правоохоронці вилучили 2 гранати, пістолети Макарова та Вальтер, кулемет, автомат, гвинтівки, понад дві тисячі набоїв різного калібру,  складові частини вогнепальної зброї, димові шашки, мобільні телефони та банківські картки.  Обидва чоловіки затримані і за збут такого "товару" їм загрожує до семи років ув’язнення. 

Нагадаємо, на Київщині прикордонники виявили тютюновий контрафакт на 6,7 млн грн. Сигарети без марок акцизного податку перевозили в фургоні-рефрижераторі.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися