На Київщині чоловік обікрав офіс свого родича на велику суму

Йому загрожує до 8 років вʼязниці

Правоохоронці Київщини скерували матеріали до суду щодо чоловіка, який викрав з офісу майже 87 тисяч гривень.

Про це повідомляє поліція Київщини. 

Наприкінці січня цього року, 36-річний житель Ставище викрав у свого родича ключі від кабінету одного з підприємств Білої Церкви. Він знав де зберігаються кошти, адже інколи допомагав своєму свояку в робочих моментах.

У нічний час фігурант розбив скло, відчинив за допомогою викраденого ключа двері, та скоїв крадіжку грошей у сумі майже 87 тисяч гривень з шухляди стола. Йому загрожує до 8 років вʼязниці. Надалі працівник підприємства звернувся до поліції за допомогою в розшуку зловмисника. Спеціалісти-криміналісти зафіксували сліди злочину. Оперативники викрили фігуранта за місцем проживання його знайомої, після чого доставили крадія для проведення процесуальних дій. 

Слідчі за процесуального керівництва Білоцерківської окружної прокуратури завершили досудове розслідування за фактом крадіжки з приміщення під час воєнного. Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

Нагадаємо, у Києві патрульні затримали чоловіка, який вчинив стрілянину. Днями поліцейські отримали повідомлення про стрільбу на Дарницькому бульварі.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися