Потрійна ДТП сталася у Києві через п’яного водія (ФОТО)

Що відомо про масштабну аварію

У Києві сталася масштабна дорожньо-транспортна пригода за участі п’яного водія. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на Головне управління Національної поліції України у столиці.

Дорожньо-транспортна пригода сталася у Деснянському районі Києва. На вулиці Братиславська зіткнулися три автомобілі. Автомобіль Audi рухався по проїзній частині дороги та врізався в автомобіль Infiniti попереду. Внаслідок зіткнення водій Infiniti вилетів на зустрічну смугу, де зіткнувся із автомобілем КІА.

Поліцейські встановили, що за кермом автомобіля Audi перебував 23-річний чоловік. Перевірка на стан сп’яніння показала 1,74 проміле в крові. В ДТП травми різного ступеня тяжкості отримали водії Infiniti та КІА. Потерпілих до лікарні забрали медики.

Водія автомобілю Audi затримали за порушення Правил безпеки дорожнього руху та алкогольне сп’яніння. Чоловіку загрожує до трьох років тюрми з позбавленням права керувати транспортом на строк до п’яти років. У Головному управлінні Національної поліції України у Києві оприлюднили фото з місця ДТП.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Кільцева дорога у Києві стала місцем смертельної ДТП. В аварію потрапили два автомобілі — Renault та Volkswagen. Водій автомобілю Renault їхав у напрямку Жулянського мосту, перелаштовувався у ліву смугу, не пропустив та врізався в автомобіль Volkswagen. Подробиці та фото з місця ДТП — за посиланням.

Нагадаємо, у Київської області сталося жахливе вбивство. Чоловік вбив знайомого та два роки ховав його тіло у власному будинку. 

Читайте також, як безпритульний киянин вбив чоловіка та заховав тіло на колишніх позиціях окупантів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися