У Києві чоловік бив матір та виганяв її з квартири: подробиці

Чоловік перебуває на обліку у категорії "кривдник"

Киянину загрожує до 2 років через те, він систематично бив матір та виганяв її з квартири. До суду направлено обвинувальний акт відносно 31-річного киянина, який вчиняв психологічне, фізичне та економічне насильство відносно своєї 54-річної матері.

Про це повідомляє Київська міська прокуратура. 

Син ображав матір нецензурними словами, застосовував до неї фізичне насилля, виганяв жінку з квартири, внаслідок чого вона була змушена довгий час перебувати вулиці. Син з матір’ю мешкають в однокімнатній квартирі, де жінка є єдиною власницею. Така поведінка кривдника призвела до психологічних страждань потерпілої, а також значно погіршила якість її життя.

Обвинувачений ніде не працює, веде асоціальний спосіб життя, власної родини не має, насилля вчиняє у стані алкогольного сп’яніння. Чоловік неодноразово притягувався до адміністративної відповідальності за вчинення домашнього насильства та перебуває на обліку у категорії "кривдник". За вчинене йому загрожує покарання до 2 років позбавлення волі.

Нагадаємо, у Києві чоловік через помсту вбив собаку колишньої дівчини. Він побив тварину та задушив її, після чого викинув до смітника.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися