В Києві два дилери перевозили десятки кілограмів наркотиків (ВІДЕО)

З автомобіля вилучили 14 пакетів з наркотиком

Під час комендантської години в Києві поліція зупинила автомобіль, в якому знаходилися двоє наркодилерів. Під час огляду правоохоронці виявили та вилучили у них 15 кілограмів амфетаміну.

Про це повідомляє столична поліція. 

Вилучені заборонені речовини фігуранти планували розфасувати по дозах та збути на території столиці. Спільників затримано, їм повідомлено про підозру. 

Учора під час часу обмежень на вулицях міста співробітники поліції зупинили автомобіль марки "Рено", в якому перебували два чоловіки. Під час огляду транспортного засобу поліцейські виявили під переднім сидінням пакунки з сипучою речовиною, яка схожа на амфетамін. На місце прибула спеціальна слідчо-оперативна група Солом'янського відділу поліції, члени якої вилучили з автомобіля 14 пакетів з наркотиком, загальною вагою - 15 кілограмів.

49-річного водія та 32-річного пасажира, мешканців Дніпропетровщини, поліцейські затримали. Під час досудового розслідування поліцейські встановили, що фігуранти замовили партію заборонених речовин через Інтернет та планували розфасувати психотропи на дози та збути у столиці через "закладки".    

Слідчі повідомили затриманим про підозру  – незаконне придбання, зберігання, перевезення з метою збуту психотропної речовини в особливо великих розмірах, за попередньою змовою групою осіб. Суд обрав фігурантам запобіжні заходи у вигляді безальтернативного тримання під вартою. Їм загрожує до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна. 


Нагадаємо, у Києві судитимуть організаторів нарколабораторії з щомісячним заробітком у 5 млн гривень.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися