У Києві російський окупант отримав реальний вирок за жорстокі вбивства

Він разом з іншими окупантами розстріляв цивільне авто поблизу Бучі

Російський окупант отримав реальний вирок в Києві, адже розстріляв мешканця Київщини під час боїв за столицю. Мова йде про Радіка Гукасяна – 29-річного контрактника із 331-го парашутно-десантного полку 98-ї повітряно-десантної дивізії збройних сил росії.

Про це повідомляє пресслужба СБУ. 

Під час боїв за Київ він разом з іншими окупантами розстріляв цивільне авто поблизу Бучі, внаслідок чого загинув водій. Щоб приховати злочин, окупанти закопали тіло вбитого чоловіка у лісі. Українські захисники взяли Гукасяна у полон під час запеклих боїв на Херсонському напрямку у серпні 2022 року.

Як встановило розслідування, зловмисник був у складі окупаційного угруповання росії, яке з перших днів брало участь у повномасштабному вторгненні рф. Перебуваючи на території Київщини, він разом зі спільниками обстрілював та грабував помешкання місцевих жителів. А потім награбоване майно відправляв до рф. Враховуючи співпрацю зі слідством, суд призначив чоловіку 12 років тюрми.

Нагадаємо, поліція Київщини повідомила про підозру зловмиснику, який вбив чоловіка та заховав тіло на колишніх позиціях окупантів. 56-річний безпритульний оселився в бліндажі, залишеному окупантами, де скоїв вбивство, а тіло заховав в окопі.







Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися