У Києві затримували водія BMW, який вчинив смертельне ДТП

Ще одного постраждалого госпіталізували

Київські поліцейські затримали керманича BMW, який вчинив смертельне ДТП в Оболонському районі столиці. Подія відбулась на Великий Кільцевій дорозі.

Про це повідомила столична поліція. 

Поліцейські отримали повідомлення про те, що внаслідок автопригоди було травмовано двох осіб. На місце оперативно прибули слідчо-оперативна група та лікарі. Попередньо встановлено, що водій BMW, 1987 року народження, рухаючись по проїзній частині, не впорався з керуванням та вилетів на узбіччя, травмувавши двох пішоходів. Внаслідок зіткнення жінка, 1983 року народження, отримала травми несумісні з життям та загинула. Ще одного постраждалого, місцевого мешканця 1990 року народження, лікарі з тілесними ушкодженнями госпіталізували до лікарні. 

Слідчі затримали порушника і він пройшов перевірку на стан сп’яніння - прилад Драгер показав 0,35 проміле. За фактом події розпочато кримінальне провадження. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами терміном до 10 років.

Нагадаємо, у Київській області трапилася дорожньо-транспортна подія — мікроавтобус з пасажирами впав у прірву. Як наслідок, двоє осіб загинули, ще семеро отримали травми.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися