Викрили міжнародний канал контрабанди наркотиків до України під виглядом дитячих іграшок

Орієнтовна вартість вилученого складає 4 мільйони гривень

Викрито міжнародний канал контрабанди наркотиків до України під виглядом дитячих іграшок. Правоохоронці повідомили про підозру чотирьом особам.

Про це повідомляє Київська обласна прокуратура. 

За даними слідства, четверо мешканців Житомира налагодили канал контрабандного переміщення канабісу і кокаїну з Канади до України. Наркотики доставляли за допомогою міжнародних відправлень та  маскували їх в коробках з-під дитячих іграшок та одягу. Після отримання "товару" його фасували і відправляли для подальшого збуту так званим закладчикам по всій країні.

Правоохоронці провели обшуки, за результатами яких вилучено міжнародні відправлення з 8 кг особливо небезпечного наркотичного засобу –  канабісу та 15 г кокаїну. Орієнтовна вартість вилученого складає 4 мільйони гривень.

За клопотанням прокуратури всім підозрюваним обрано запобіжні заходи, організатору протиправної схеми – безальтернативне тримання під вартою, - йдеться в повідомленні. 

picture

Нагадаємо, київські правоохоронці повідомили про підозру чоловіку за збут метадону. Вони вилучили у зловмисника пігулки метадону та інших нарковмісних медичних препаратів, обіг яких обмежено, що він планував збути на території столиці. 





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися