У Києві нетверезий батько школяра підпалив машину його вчительки

Зловмисник, перебуваючи напідпитку, облив автомобіль «Geely», якій належав вчительці, запальною сумішшю та підпалив. Слідчі повідомили фігуранту про підозру, за скоєне йому загрожує позбавлення волі.

Вночі, будучи нетверезим, батько одного з учнів підпалив вчительці машину через неприязні відносини. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланнням на відділ комунікації поліції Києва.

Поліція Києва отримала повідомлення від мешканки Деснянського району про загоряння її автомобіля на паркінгу. Жінка повідомила, що вогонь було вже загасено охоронцями житлового комплексу. На місце пригоди були відправлені співробітники кримінальної поліції та слідчо-оперативна група місцевого управління поліції.

Поліцейські зафіксували пошкодження лакофарбового покриття капота та пластикових елементів біля лобового скла, які виникли в результаті пожежі. Поблизу місця злочину слідчі виявили та конфісковали пластикову пляшку з невідомою запальною сумішшю.

Подальшим розслідуванням встановлено, що заявниця є вчителем у школі. Попередньо вона отримала кілька образливих повідомлень від батька одного з учнів. Після перевірки інформації співробітники кримінальної поліції того ж дня затримали підозрюваного у підпалі. Ним виявився 37-річний чоловік, який перебував у стані алкогольного сп’яніння.

У зв'язку з цим інцидентом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України – умисне пошкодження майна. Представники слідчого відділу, узгодивши це з Деснянською окружною прокуратурою, оголосили підозру фігуранту у скоєнні злочину. За цією статтею передбачено покарання у вигляді позбавлення волі від трьох до десяти років.

Нагадаємо, раніше ми писали, що житель Київщини підпалив квартиру у столиці. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися