Спричинив смертельну ДТП: київські прокурори відстояли вирок п'яному керманичу

У жовтні минулого року нетверезий водій збив бабусю з онуком. Чоловіка засудили до 6 років позбавлння волі. Однак він намагався оскаржити вирок.

Прокуратура успішно захистила в апеляційному суді вирок водію, який у стані алкогольного сп'яніння збив бабусю з онуком в селі Циблі Бориспільського району. Про це повідомляє портал "Коментарі" із посиланням на пресслужбу Київської обласної прокуратури.

Аварія трапилась у жовтні 2023 року. Прокурори в суді довели, що 34-річний водій, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, не надав перевагу велосипедисту на нерегульованому перехресті та зіткнувся з ним. У результаті аварії велосипедистка отримала травми, несумісні з життям, а її 6-річний онук отримав тілесні ушкодження середнього ступеня тяжкості. 

Суд першої інстанції присудив чоловікові 6 років позбавлення волі та заборонив йому керувати транспортними засобами на 8 років. Захист обвинуваченого оскаржив цей вирок в апеляційному суді. 

Після уважного вислуховування аргументів обох сторін, апеляційний суд підтримав позицію прокуратури, відхиливши апеляційну скаргу захисників. Покарання, визначене судом у першій інстанції, залишилося незмінним.

Нагадаємо, у Києві на переході вантажівка збила пенсіонерку. Жінка тримала численні травми. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися