Киянин збрехав про вбивство, щоб отримати юрдичну консультацію поліції

Киянин подзвонив на гарячу лінію 112 і заявив про вбивсто. Патрульні оперативно прибули на місце і виявили, що їх насправді покликали заради консультації.

У Києві чоловік повідомив про вбивство, щоб проконсультуватися з патрульними з особистих питань. Інспектори винесли постанову за хибний виклик. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на патрульну поліцію Києва.

Під час нічного чергування в Подільському районі на лінію 112 надійшов виклик про вбивство. Поліцейські прибули за лічені хвилини  за вказаною адресою, де на них чекав заявник.

Як виявилось інформація була вигадкою і жодного вбивства на щастя не було. Чоловік викликав патрульних, бо хотів проконсультуватись з ними щодо особистих юридичних питань. А щоб поліція точно прибула оперативно, киянин вирішив заявити про вбивство.

"Ми роз'яснили громадянинові, що він вчинив правопорушення та винесли на нього постанову за ст. 183 (Завідомо неправдивий виклик поліції) КУпАП", - йдеться у повідомленні поліції. 

"Консультація" обійшлась чоловіку штрафом — 3400 гривень.

Своєю чергою правоохоронці наголосили, що у той час, як громадяни здійснюють завідомо неправдиві виклики, допомогу поліції могли б отримати ті, хто її насправді потребує.

Нагадаємо, у столиці на гарячому зловили наркодилерів, які продавали кокаїн.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


ufo

25 травня 2024, 18:12

А могли бы и помочь мужику, видимо ему реально очень нужно было. А потом удивляются, что к ним негативное отношение.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися